Політична реклама

Фестиваль "Jazz Bez" у Львові буде безкоштовним

2010 0
Під час фестивалю «Jazz Bez», який пройде у Львові з 4 по 15 грудня 2013 року, буде проведено збір коштів для потреб Євромайдану. Гроші передадуть студентам.

Окрім того, вхід на всі концерти фестивалю буде безкоштовним, - повідомили у мистецькому об’єднанні «Дзиґа».

«Музиканти підтримують студентів! Міжнародний джазовий фестиваль «Jazz Bez» солідаризується зі студентством, яке організовує Євромайдан у Львові та Україні», - наголошують організатори.

Більшість музикантів, незважаючи на ситуацію в країні, вирішили приїхати на фестиваль виступити для збору коштів та передати свої гонорари на потреби Євромайдану.

Також «Jazz Bez» відмовляється від всієї комерційної складової - продажі квитків та реклами. Від сьогодні фестиваль припиняє продаж квитків, вхід на фестиваль буде вільним. У першу чергу вільні місця надаватимуться студентам. Студенти можуть приходити за пів години до початку концертів та  отримати квитки від волонтерів.

«Для середовища фестивалю принциповим є відстоювання громадянських свобод. Найважливішим для цього є поява нового покоління: освіченого, самодостатнього і відповідального. Власне для нього ми щороку і робимо наш фестиваль», - говорять організатори «ДжазБезу».

Цього року у Львові, який є центром фестивалю, виступить ціла низка зірок європейського джазу, які підтримують процеси самоорганізації українського народу та студентського руху в Україні.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!