Політична реклама

Фестиваль LeopolisGrandPrix скасували

1412 0
Цього року у Львові не буде фестивалю ретро-карів LeopolisGrangPrix, повідомили організатори заходу.
Фото: autocentre.ua

Фото: autocentre.ua

«Тривожні події на Сході України спонукали нас прийняти непросте, та важливе в сучасних обставинах рішення – оргкомітет фестивалю LeopolisGrandPrix вирішив цього року відмовитися від проведення фестивалю», – йдеться у заяві оргкомітету.

Частину коштів, які повинні бути витрачені на проведення фестивалю, підуть на купівлю обмундирування для українських військових, що їдуть воювати на Схід.

Окрім того, у суботу, 28 червня, на площі Ринок впродовж дня буде виставлена експозиція ретро автомобілів, а біля них стоятимуть скриньки – таким чином кожен бажаючий зможе додатково долучитися до допомоги нашим військовим.

«Ситуація, що склалася, дещо нагадує історію фестивалю у 30-х роках ХХ століття, коли Леополіс Гран Прі був скасований в силу соціально-економічних проблем, і його не вдалося відновити в жоден з наступних років. Саме через це організатори до останнього хотіли провести фестиваль, щоб не повторити історію.

Тим не менше, усвідомлюємо, що зараз перед нами стоять інші виклики, подолання яких є першочерговою потребою. Ми перш за все хочемо, щоб образ Львова був привітним та безпечним для всіх гостей нашого міста. І віримо, що наступного року нам вдасться провести фестиваль, на який приїде ще більше гостей з України та з-за кордону», – йдеться у заяві.

Організатори фестивалю закликають автолюбителів та автомобільні клуби, які мали приїхати на фестиваль, долучитися до збору коштів на допомогу українським військовим. Об’єднавши зусилля, ми можемо зробити справді хорошу справу.

ТЕГИ: LeopolisGrangPrix
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!