Політична реклама

Фестиваль польсько-українського партнерства у Львові транслюватиметься наживо

1052 0
15-16 вересня у центрі Львова проходитиме Фестиваль польсько-українського партнерства. Суть фестивалю полягає в презентації культурних візиток польських міст та воєводств-партнерів Львова та Львівської області.

Всі, хто не відвідають фестиваль, зможуть переглянути онлайн-трансляцію "Фестивалю партнерства", на інтернет-сайті "Твоє місто". Трансляція розпочнеться о 15 вересня о 15:30. 

Нагадаємо, що на площі Ринок відбудуться виступи польських фольк-гуртів, джазових колективів, танцювальних ансамблів, вироби ремісників, презентуватимуть страви регіональних кухонь та багато іншого. Свої «культурні візитки» привезуть до Львова міста та регіони Польщі: Вроцлав, Лодзь, Жешув, Люблін, Перемишль, а також люблінське, сілезьке, вармінсько-мазурське, малопольське та підкарпатське воєводства.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!