Фестиваль садівництва «Floria Фест» у Львові. Як це було

2232 0
2-3 травня у Львові відбувся фестиваль садівництва «Floria Фест», який уже вдруге пройшов у садовому центрі «Клуб Рослин».®

Як розповів Tvoemisto.tv комерційний директор клубу Назарій Зінько, організатори навіть не сподівалися, що захід відвідає така кількість людей не лише зі Львова, а й з інших міст України.

У ході фестивалю для дорослих поціновувачів декоративних рослин провели кілька майстер-класів по їх обрізці, висадці і догляду за ними. Маленькі ж відвідувачі  мали змогу подивитися на деталі рослин та квіти через мікроскоп, малювати картини на піску або просто бавитися конструкторами.

 Ми бачимо, що такий фестиваль має місце, тому що цього року прийшло в два рази більше відвідувачів, ніж минулого. Сподіваємося, що він стане традицією і ми його будемо проводити як восени, так і наступної вести,  зазначив Назарій Зінько.

Увесь асортимент, запропонований під час фестивалю, буде доступний у садовому центрі «Клуб Рослин» для львів’ян та гостей міста і надалі. За словами комерційного директора клубу, садовий центр відкритий у будь-який день, крім неділі.

 Любителі рослин можуть отримати консультацію у будь-який час. Наші дівчата порадять, як висаджувати або пересаджувати рослини, як робити їх обрізку. Ми намагаємося бути таким собі навчальним центром. Проводимо багато заходів різного тематичного спрямування і для різної аудиторії,  підкреслив Назарій Зінько.

Зокрема, за його словами, вже за тиждень у «Клубі Рослин» для ландшафтних дизайнерів буде проводитися професійний семінар по листяних чагарниках. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!