Фестиваль сучасної імпровізаційної музики Jazz Bez у Львові. Атмосферні фото з першого дня концерту

1103 0
Фестиваль проходить у Львові з 3 до 5 грудня.

Упродовж 3-5 грудня у Львові та ще п’яти містах Україїни і Польщі проходить ХХІ Міжнародний фестиваль сучасної імпровізаційної музики Jazz Bez. Як відбувався наймасштабніший за територією поширення джазовий фестиваль Європи, ділимося у світлинах з першого дня події.

Щорічний фестиваль проходить під гаслом «Музична розкіш повноліття». У Львові проходять два концертні дні, а також окремий день для навчання і близького знайомства із джазовою музикою для школярів і студентства. Tvoemisto.tv транслювало перший день фестивалю, переглянути подію можна за посиланням.

Зокрема, вчора слухали професора Краківської Музичної Академії Piotr Wyleżoł, який презентував нову програму «Weband» разом з Marcin Dominik Kaletka, David Hodek, Mac Mucha.

Також на сцені фестивалю виступала американська легендарна вокалістка Ingrid Arthur, яка спільно з українськими та польськими музикантами підготувала спеціальну програму із хітів соул, госпел та фанк музики в джазових аранжуваннях.

Нагадаємо, що сьогодні, 4 грудня в Ennio Event Square о 19:00 слухатимуть Аntonio Flinta quartet, Італія. А з 20:30 гратиме унікальний екоджазовий проєкт Paykuna, Швейцарія – Болівія. А 5 грудня відбудеться підсумковий концерт учнів львівської джазової школи під керівництвом Ігоря Гнидина – о 19 годині в LV Cafe jazz club.

Фото Володимира Барчука


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!