Фестиваль «Святкуймо Воскресіння разом»: як долучитися

1768 0
18-19 квітня у Шевченківському гаю БО «Фундація Духовного Відродження» УГКЦ проведе сьомий Благодійний фестиваль «Святкуймо Воскресіння разом». Окрему програму пропонують для людей різних вікових категорій та із різними зацікавленнями.
фото: dyvensvit.org

фото: dyvensvit.org

Зокрема, на фестивалі для дітей протягом двох днів діятиме інтерактивний майданчик з забавами та конкурсами. Молодь зможе взяти участь у водінні гаївок, козацьких забавах та у мотузковому маршруті. Для усіх, хто любить вироби ручної роботи, стане цікавим майданчик з майстер-класами: писанка-витинанка, прикраси зі шкіри, орігамі, писанка в техніці квілінг, розпис писанки-пряника, флористика, вироби з фетру та інші. Гості, які люблять подарунки, зможуть взяти участь у благодійній дитячій та дорослій лотереях.

Фестиваль запропонує концертну програму для різних музичних смаків: у суботу та неділю на Співочому полі Гаю відбуватиметься концерт дитячої та молодіжної творчості, у якому візьмуть участь колективи ЦТДЮГ (Центр дитячої та юнацької творчості Галичини), циркова студія, танцювальні гуртки та хор «Радуниця» з УДЮМКів м. Львова, колективи з різних парохій та міст західного регіону. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

У суботу, 18 квітня, з 18:00 до 20:00 організатори запрошують на концерт інструментальної музики, де гості зможуть почути класичну та джазову музику у виконанні молодих львівських гуртів, зокрема гурту «Рококо», «Три кроки в ніч», романсів Б. Веселовського у виконанні Марії Копитчак та інших. У неділю, 19 квітня, з 14.00 до 19.00 год на Великій сцені відбудеться концерт за участю відомих українських виконавців.

Гостей, які шукатимуть інтелектуальної «поживи», запросить майданчик, представлений проектом «TheUkrainians», де учасники зможуть почути цікавих спікерів та подискутувати про розвиток громадянського суспільства в Україні.

Одним з пріоритетних благодійних напрямків Фестивалю є залучення ресурсів для програми «Люди для військових», яку реалізовує Фундація Духовного Відродження. Тож для охочих благодійників буде представлено Тихий благодійний Аукціон двома майданчиками: твори різних іконописних шкіл Львова, зокрема, Іконописною Школою Українського католицького університету “Радруж”, та твори різних молодих художників і майстрів народного одягу.

Фестиваль розпочнеться зі спільної молитви 18 квітня, у суботу, о 14:00, та з Архиєрейської Літургії у церкві святого Миколая у неділю,19 квітня, об 11:00.

«В часі свята діятимуть різні майданчики, де кожен, незалежно від віку та вподобання, зможе знайти для себе багато цікавого», - повідомляє координатор Фестивалю Олена Карнаух.

Більше інформації про фестиваль http://www.voskresinnyarazom.org.ua/

 

 


 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!