Фестиваль цифрових кейсів. У Львові говоритимуть про те, як успішно розвиватися із технологіями

1238 0
Львів'янам розповідатимуть, як розвивати соціальне підприємництво, використовуючи сучасні цифрові технології.
Photo by Diggity Marketing on Unsplash

Photo by Diggity Marketing on Unsplash

У Львові 9, 10 та 11 грудня відбудеться онлайн-фестиваль «Цифрова трансформація: молодь за краще майбутнє». На ньому говоритимуть про використання цифрових технологій для успішного розвитку підприємництва. Учасники зможуть почерпнути для себе цікаві кейси львівських стартапів.

«Ми можемо поділитися з молодим поколінням своїми напрацюваннями. Ми пропагуємо оцифрування культурної спадщини, уже оцифрували більше 50 архітектурних пам'яток», – розповів представник компанії Skeiron Андрій Гривняк.

За словами керівника краундфандингової платформи «StartEra» Віталія Рисіна, на фестивалі говоритимуть про те, яким чином теперішні фінансові інструменти допоможуть спростити процес розподілу коштів у громадах, посприяти реалізації цікавих соціальних інфраструктурних об'єктів.

«Ми порушимо питання, як громадський сектор може впливати на державні і місцеві органи влади, як соціальне підприємництво може використовувати сучасні цифрові технології. Ми наведемо кейси, які працюють на Львівщині в стартап-школі «Львівської політехніки» і як розвинути соціальне підприємництво, використовуючи сучасні цифрові технології», –  розповів керівник Tech StartUp School «Львівської політехніки» Назар Подольчак.

Читайте також: Львів'ян запрошують на Фестиваль цифрової трансформації. Як взяти участь

Львів'ян запрошують взяти участь у Фестивалі «Цифрова трансформація: молодь за краще майбутнє», який відбудеться в онлайн-форматі 9, 10 та 11 грудня 2020 року з 15.00 до 18.00 год. Такий цифровий фестиваль проводять уперше.

Захід проводиться у межах проєкту «hackyourfuture», який реалізовується Global Project Partners e.V. спільно з Інститутом Регіонального Розвитку та Tech StartUp School НУ «Львівська політехніка».

Реєстрація учасників обов'язкова за посиланням. Захід відбудеться на платформі ZOOM.

Партнерська публікація



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!