Фестиваль LvivMozArt: куди піти з дітьми

2335 0
З 13 по 22 липня у Львові триватиме Міжнародний фестиваль класичної музики LvivMozArt.
фото Богдана Ємця

фото Богдана Ємця

Веселий Моцарт 

Коли: 14-15 липня, неділя; 12:00.

Де: Львівська опера

Музику Вольфганга Амадея Моцарта люблять дорослі і діти у всьому світі, а також вона надихає на створення казок і цікавих розповідей. «Веселий Моцарт» – це інтерактивна музична програма для дітей, яка об’єднує читання та виконання музики композитора на основі оповідання Доріс Доррі «Мімі та Моцарт» у перекладі Вікторії Литвиненко. Розповідати та виконувати цю захоплюючу музичну історію будуть дорослі та зовсім юні музиканти віком від 5 до 20 років зі Швейцарії та України.

Квитки можна придбати у касі Львівської опери.

Велика музика маленькими серцями»

Коли: 20-22 липня, п'ятниця-неділя; 11:00.

Де: площа Музейна.

Щоденна інтерактивна музична програма для дітей та батьків від 0 до 100 років: інтерактивні музичні казки, концерти, квести, творчі майстерки.

Вхід: безкоштовно.

Знайомство з оркестром 

Коли: 19 липня, четвер; 19:00

Де: Львівська опера 

Не так давно юні учасники Молодіжного симфонічного оркестру України (YsOU) робили свої перші кроки в музиці. Тепер вони можуть поділитися усіма секретами і відповісти на найнесподіваніші питання, як от: навіщо потрібен диригент, чому у арфи скільки струн, або ж хто найгучніший в оркестрі? Веселе та пізнавальне знайомство з оркестром та його інструментами у формі концерту та спільного музикування проведуть молоді учасники оркестру віком 12-22 років.

Вхід: безкоштовно.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!