ФІФА відмовила Зеленському виступити з посланням про мир на фіналі Чемпіонату світу

1104 0
Офіс президента запропонував виступ Володимира Зеленського перед вболівальниками по відеозв'язку.
Фото: ОП

Фото: ОП

Офіс президента України запропонував організувати виступ Володимира Зеленського із посланням про мир на фіналі Чемпіонату світу з футболу, але Міжнародна федерація футболу (FIFA) відповіла відмовою.

Джерело: CNN, Громадське

Відомо, що Офіс президента запропонував виступ Володимира Зеленського перед вболівальниками по відеозв'язку. Чи йдеться про прямий ефір, чи про записане звернення, не уточнюється. Однак, відмова ФІФА здивувала Офіс Зеленського.

«Ми думали, що ФІФА хоче використовувати свою платформу на благо», – сказав співрозмовник ОП.

Читайте також: Україна подала заявку на проведення ЧС-2030 з футболу

Наразі переговори між керівництвом ФІФА і Україною ще тривають, але що може стати їхнім результатом, не відомо. Фінал Чемпіонату світу з футболу відбудеться у неділю, 18 грудня. У цьому поєдинку зустрінуться Аргентина та Франція. А 17 грудня на вболівальників чекає матч за третє місце, у якому гратимуть Хорватія та Марокко.

Зазначимо, міжнародну федерацію футболу (ФІФА) звинувачували в тому, що Катар підкупив її і в такий спосіб здобув право проводити турнір. 

Нагадаємо, після початку повномасштабного вторгення рф в Україну ФІФА та УЄФА відсторонили від змагань усі російські команди – як національні збірні, так і клуби. 

Антоніна Костик

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!