Фільм «Кава з кардамоном» виклали у вільний доступ. Де дивитися

37679 0
Кількасерійний фільм відзняли за романом львівської письменниці Наталії Гурницької «Мелодії кави в тональності кардамону».
Фото: Кава з кардамоном

Фото: Кава з кардамоном

Кількасерійну екранізацію книжки про заборонене кохання українки з польським шляхтичем у Львові у ХІХ столітті – «Кава з кардамоном» можна переглянути у вільному доступі.

Читайте також: Мене вразила історія кохання дідуся Шептицького. На екрани виходить історичний серіал про події у Львові

Фільм «Кава з кардамоном» доступний до перегляду в будь-який час та в будь-якому місці ось за цим посиланням.

В основі сюжету «Кава з кардамоном» – хвилююча та пристрасна оповідь про нерівне, грішне почуття героїв – одруженого польського шляхтича Адама та юної української сироти Анни. Історія почуттів цієї пари розвивається на тлі революційних подій 1848-1849 років за часів «Весни народів». За класикою подібних жанрів глядачів чекають пристрасті, зради та велике кохання.

Нагадаємо, що про містику у романі та фільмі, про історичні паралелі та характери героїв Tvoemisto.tv розповіла львівська письменниця та авторка книжки Наталія Гурницька.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!