Політична реклама

Фільм «ТойХтоПройшовКрізьВогонь» – у десятці лідерів прокату

1125 0
Український фільм «ТойХтоПройшовКрізьВогонь» за підсумками підрахунку касових зборів останнього уїкенду увійшов у десятку лідерів українського прокату. Про це на прес-показі фільму у місті Луцьку 14 лютого повідомив прес-аташе фільму Дмитро Іванов, посилаючись на інформацію компанії-дистрибутора B&H Film Distribution.

«За підсумками підрахунків бокс-офсу, тобто каси фільму, після останнього уїкенду вперше у новітній історії вітчизняного кінопрокату картина, повністю створена в Україні, увійшла до десятки лідерів прокату. У рейтингу за минулий уїкенд фільм посів 9 позицію», – сказав прес-аташе.

«Враховуючи, що в лідерах прокату у нас голлівудські блокбастери, це достатньо висока позиція», – зауважив він.
Окрім того, за підрахунками дистрибутора, приблизна кількість глядачів, які подивитися цю стрічку в Україні, – 26 тисяч. Приблизна сума касових зборів – майже 800 тисяч гривень, - повідомляє сайт "ПроВолинь".

Як зауважив на прес-конференції у Луцьку продюсер фільму Андрій Суярко, окупити фільм лише прокатом в українських кінотеатрах – важко.

«Можемо порахувати. Бюджет фільму складає 16 мільйонів гривень. Як відомо, половину грошей за показ у кінозалах отримують самі кінотеатри, якусь частину отримує дистриб’ютор – компанія, яка займається прокатом. І решта лишається виробникові. Тобто для того, щоб фільм окупився, треба 16 мільйонів помножити як мінімум на чотири. Або хоча б на два», – пояснив продюсер.

До речі, з 16 мільйонів гривень загального бюджету фільму 10 мільйонів – гроші держбюджету, виділені Державною агенцією з питань кіно. Ще сім – продюсерські.

Як повідомив продюсер фільму Андрій Суярко, приблизно у квітні планують випуск фільму «ТойХтоПройшовКрізьВогонь» на DVD.

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!