Фільм тижня: «Шторму назустріч»

4952 0
Цього тижня Tvoemisto.tv рекомендує видовищний пригодницький трилер «Шторму назустріч» в ролях з Сарою Уейн Келліс та Меттом Уолшем.

Картина «Шторму назустріч» змальовує події одного дня, впродовж якого містечко Сільверстоун було стерте з лиця землі численними смерчами. Торнадо – не рідкість для деяких штатів США, однак небачений розгул стихії застав зненацька усіх жителів. Якщо вірити метеорологам, то це – лише початок. У той час, коли вцілілі шукають порятунку від все нових і нових вихорів, найбільш відважні та безстрашні прагнуть потрапити в епіцентр шторму.

Таке явище як торнадо відоме людству давно, однак наука вивчає його порівняно недовго. Хоч і відомі основні причини виникнення смерчів, достовірно передбачити час та місце їх появи досі не вдається. Саме тому багато дослідників замість того, щоб ховатися, намагаються наблизитися до смертоносного вихора. Ідея зняти фільм про це народилася восени 2011. Спершу фільм мав назву «Чорне небо». Чималу увагу приділили спец фектам, аби максимально достовірно відтворити на екрані руйнівну силу стихії.

Рік: 2014. Країна: США. Мова дублювання: українська. Жанр: бойовик, трилер. В головних ролях: Сара Уейн Келліс, Річард Армітедж, Джеремі Самптер, Нейтан Кресс, Лондон Еліз Мур, Метт Уолш. Режисер: Стівен Куейл. Сценарій: Джон С’ютнем. Тривалість: 89 хв. Вікові обмеження: 14 років.

Фільм можна переглянути щодня до 27 серпня о 10:00; 10:45; 12:30; 14:15; 16:00; 17:45; 19:00; 19:30; 20:00; 20:45; 21:15; 21:45; 23:00; 23:30 в кінотеатрі «Планета кіно» (с. Сокільники, вул. Стрийська, 30).

Відео з youtube Warner Bros. Pictures


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!