Фільм тижня у Львові: "007: Спектр"

2573 0
Цього тижня Tvoemisto.tv рекомендує до перегляду чергову стрічку бондіани «007: Спектр».
фото: youtube, bokosmart

фото: youtube, bokosmart

Дія в картині розгортається в той момент, коли М, він же Гарет Меллорі змушений відволіктися від роботи МІ6 і зануритися в політичні баталії, відстоюючи інтереси рідної організації. Як раз у цей час Джеймс Бонд отримує зашифроване послання, яке виводить його на слід секретної терористичної організації Спектр. Бонду доведеться самостійно робити все можливе, щоб розсекретити всі плани злочинців і спробувати їх знешкодити.

Черговий фільм бондіани «007: Спектр» став двадцять четвертим фільмом про легендарного спецагента з романів Яна Флемінга. Для виконавця головної ролі Деніела Крейга ця робота – четверте втілення Бонда на екрані. Режисер Сем Мендес також не вперше знімав бондіану. Відомо, що виконавець головної ролі вже підписав контракт на роботу в наступному фільмі бондіани «Джеймс Бонд 25», який має вийти у 2017 році.

Рік виходу: 2014. Жанр: бойовик, трилер, кримінал, пригоди. Країна: США. Прокат: з 6 по 25 листопада 2015 року. В ролях: Деніел Крейг, Моніка Беллуччі, Леа Сейду, Дейв Батіста, Крстоф Вальц, Наомі Харріс, Рейф Файнс. Тривалість: 148 хвилин. Вікові обмеження: 14 років.

Фільм можна переглянути у кінотеатрі «Планета кіно», що в King Cross Leopolis у смт. Сокільники на вул. Стрийській, 30.

 

Опублікувала Мар’яна Федина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!