Фільм тижня у Львові: «128 ударів серця на хвилину»

3134 0
Цього тижня Tvoemisto.tv пропонує до перегляду французько-американську драму про друзів, які намагаються знайти своє місце під сонцем у місті слави та багатства.
фото: planetakino.ua

фото: planetakino.ua

Дії картини розгортаються в Лос-Анджелесі. У місті, повному можливостей, четверо друзів намагаються знайти свій шлях до багатства і слави. 23-річний ді-джей Коул (Зак Ефрон) не мислить себе без клубної музики. Весь вільний час він приділяє роботі над треками, які рано чи пізно повинні прославити його на весь світ. Успішний продюсер Джеймс (Уес Бентлі) погоджується допомогти Коулу. Однак, незабаром їх відносини вже не зможуть бути лише діловими. Між Коулом і дівчиною Джеймса Софі (Емілі Ратаковскі) виникає симпатія. Героя чекає непростий вибір між довгоочікуваною кар'єрою, давньою дружбою і коханням, яке щойно народилось.

Драма «128 ударів на хвилину» – це дебютна робота Макса Джозефа. Він не тільки зайнявся режисурою, але й спільно з Міган Оппенхаймер і Річардом Сілверманом взяв участь у написанні сценарію. Основні зйомки проходили в Сан-Фернандо у серпні 2014 року. Для виконання головної чоловічої ролі запросили п'ятикратного володаря премії «МТV» Зака ​​Ефрона.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Фільм тижня у Львові: "Упс...Ной відплив"

Рік: 2015. Країна: Великобританія, Франція, США. Мова дублювання: українська, російська (Ялта). Жанр: драма, мелодрама, музика. В головних ролях: Емілі Ратаковскі, Зак Ефрон, Джон Бернтал, Ванесса Ленгіз, Джонні Уестон, Уес Бентлі. Режисер: Макс Джозеф. Сценарій: Макс Джозеф, Міган Оппенхаймер, Річард Силверман. Тривалість: 93 хв. Вікові обмеження: 18 років.

Фільм можна переглянути у кінотеатрі «Планета кіно», що в King Cross Leopolis у смт. Сокільники на вул. Стрийській, 30.   

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!