Фільм тижня у Львові: сімейна комедія «2+1»

4616 0
Цього тижня Tvoemisto.tv рекомендує до перегляду зворушливу історію про батька, який самостійно виховує доньку, роль якого виконав відомий на весь світ Омар Сі.
Фото: planetakino.com

Фото: planetakino.com

Сімейна комедія «2 + 1» є рімейком мексиканського фільму «Інструкції не додаються», що вийшов у 2013 році. У французькій інтерпретації головна чоловіча роль дісталася Омару Сі, відомого після головної ролі у дуеті з Робертом де Ніро в стрічці «1+1».

За сюжетом, молодий і успішний Самюель, який користується популярністю в дівчат, зовсім неочікувано залишається наодинці з донькою, чия мати тікає від нього на 8 років. З часом чоловік адаптовується й починає виховувати дівчинку самостійно, справді насолоджуючись її дитинством зовсім по-батьківськи.

Однак мама його доньки так само раптово повертається й намагається довести в суді свої права. Чим завершується сімейна епопея, що супроводжується легким французьким гумором, пропонують переглянути на великих екранах вже з 19-го січня.

Рік 2016. Країна: Великобританія, Франція. Жанр: комедія. В головних ролях: Омар Сі, Клемансо Поезі, Антуан Бертран, Ешлі Уолтерс, Глорія Колстон, Клементін Селар'є. Режисер: Х'юго Желен.Прокат: з 19 січня 2017, орієнтовно по 01 лютого 2017. Тривалість: 118 хв.Вікові обмеження: 12+.

Фільм можна переглянути у більшості львівських кінотеатрів: «Планеті Кіно» («Forum», «King Cross»), «Кінопалаці», «Кінопалаці ім. Довженка», «Мультиплексі» («Victoria Gardens»). Сеанси та вартість квитків можна знайти ТУТ.

Опублікувала Людмила Рубцова


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!