Фільм тижня у Львові: Загублене місто Z

3087 0
Цього тижня Tvoemisto.tv пропонує до перегляду історичну драму "Загублене місто Z"
фото: planetakino.ua

фото: planetakino.ua

Події розгортаються на початку минулого століття. Британський офіцер Персі Фосетт (Чарлі Ханнем) відправляється в експедицію за дорученням Британського географічного товариства на кордон Болівії та Бразилії. Справа вкрай небезпечна, раніше дослідники вже зникали тут безслідно. Але щоб повернути своїй сім'ї добре ім'я, втрачене з вини батька, Фосетт погоджується на поїздку.

В основу історичної драми «Загублене місто Z» покладена однойменна книга письменника Девіда Грана, що вийшла в 2009 році. Вона, в свою чергу, ґрунтується на реальних подіях. Про майбутню екранізацію стало відомо за рік до публікації самої книги. Тоді ж режисуру і адаптацію сценарію довірили Джеймсу Грею. Він вирішив знімати картину на 35-міліметровій плівці. Частину сцен було знято в джунглях, частину – в Північній Ірландії. Перш ніж на головну роль був затверджений Чарлі Ханнем, передбачалося, що вона дістанеться Бреду Піту. Пізніше на роль запрошувався Бенедикт Кембербетч, який не зміг брати участь через зайнятість в інших проектах. Бюджет картини склав $ 30 млн.

 

Рік: 2016. Країна: США. Озвучений: українською мовою. Жанр: бойовик, драма, пригоди, біографія, історія. У головних ролях: Чарлі Ханнем, Роберт Паттінсон, Сієнна Міллер, Том Голланд, Едвард Ешлі. Режисер: Джеймс Грей. Сценарій: Джеймс Грей, Девід Гранн. Тривалість: 141 хв. Вікові обмеження: 16+. 

Фільм можна переглянути у кінотеатрі «Планета кіно», що в King Cross Leopolis у смт Сокільники на вул. Стрийській, 30.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!