Фільм тижня у Львові: «Американська пастораль»

2345 0
Цього тижня Tvoemisto.tv рекомендує до перегляду кримінальну драму, зняту за однойменним романом Філіпа Рота.
фото: planetakino.ua

фото: planetakino.ua

У центрі сюжету картини «Американська пастораль» – сім'я 40-річного Сеймура Левова. У шкільні роки він був успішним спортсменом і одружився на найкрасивішій дівчині, королеві краси Доун. Подружжя придбало велику ферму і кожен, хто їх знає, сміливо назвав би їх зразковою родиною. Сеймур і Доун ростять чарівну дівчинку Мері (Дакота Фаннінг). Світ для родини стрімко змінюється після того як донька, подорослішавши, не поділяє політичні погляди батьків і вчиняє акт тероризму.

У кримінальній драмі «Американська пастораль» головну роль виконав сам режисер МакГрегор. Головна жіноча роль дісталася володарці премії «Оскар» Дженніфер Конеллі. Про можливу екранізації книги йшлося з 2000 року. Зйомки фільму велися в Піттсбурзі та його околицях починаючи з вересня 2015 року.

Рік: 2016. Країна: США,Гонконг. Мова дублювання: українська. Жанр: драма, кримінал. У головних ролях: Юен МакГрегор, Дженніфер Конеллі, Дакота Феннінг. Режисер: Юен МакГрегор. Сценарій: Джон Романо. Тривалість: 108 хв.

Фільм можна переглянути у кінотеатрі «Планета кіно», що в King Cross Leopolis у смт. Сокільники на вул. Стрийській, 30. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!