Фільм тижня у Львові: «Антураж»

2815 0
Цього тижня Tvoemisto.tv рекомендує для перегляду американську комедію про зграйку шибеників, які раптово стали популярними і вирішили зняти фільм.
фот о: planetakino.ua

фот о: planetakino.ua

Сюжетна лінія підхоплює події, на яких закінчився серіал. Вінсент Чейз досяг своєї мрії, тепер він зірка першої величини у Голівуді. Багато років поспіль його оточують вірні друзі. Пробивний Ерік Мерфі став менеджером актора. Напористий і хитрий Арі Голд тепер його агент. «Драма») і «Черепаха» не такі успішні, але це не привід припиняти давню дружбу. Життя йшло своїм звичаєм, поки друзям не спало на думку зняти фільм. Режисером, звісно, стане Вінс.

Телесеріал «Антураж», в основу якого лягла видозмінена біографія Марка Уолберга, з успіхом йшов 8 сезонів. У серпні 2010 року було вирішено завершити телесеріал. Тоді ж творці оголосили про наміри зняти продовження у вигляді однойменного повнометражного фільму. Режисуру довірили Дагу Елліну, спільно з Робом Уайссом він написав сценарій. На екрані з'явиться багато голлівудських зірок, які зіграли самі себе.

Читайте також: Фільм тижня:"Прискорення" 

Рік: 2015. Країна: США. Мова дублювання: українська, російська (Ялта). Жанр: комедія. В головних ролях: Кевін Конноллі, Едріан Греньє, Кевін Діллон, Джеррі Феррара, Джеремі Півен, Еммануель Шрікі. Режисер: Даг Еллін. Сценарій: Даг Еллін, Роб Уайсс. Тривалість: 105 хв. Вікові обмеження: 16 років.

Фільм можна переглянути у кінотеатрі «Планета кіно», що в King Cross Leopolis у смт. Сокільники на вул. Стрийській, 30. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!