Фільм тижня у Львові: «Баранчик Шон»

3163 0
Цього тижня Tvоemisto.tv рекомендує до перегляду мультфільм «Баранчик Шон». Після перегляду цієї стрічки ви більше ніколи не скажете, що вівці дурні і безвольні тварини.

У центрі сюжету мультфільму «Баранчик Шон» – неперевершений лідер овечого стада, чемпіон з вигадок всіляких розваг – Шон. У результаті однієї з його чергових витівок фермеру, їхньому господарю, доводиться покинути рідний дім та своїх тварин і вирушити у велике місто. Там би він, напевно, і загинув, якби відважний баранчик не закликав усіх своїх друзів вирушити слідом за фермером, аби вчасно прийти йому на допомогу.

Мультфільм створено за мотивами однойменного мультсеріалу про неймовірно розумного баранчика. Серіал з пластиліновими героями користується неймовірним успіхом з 2007 року. Його особливістю є те, що вівці, яких люди звикли сприймати як дурних та безвольних тварин, насправді ж вони кмітливі та винахідливі. Але кожного разу, коли до епіцентру овечих розваг наближається фермер, вони вдають з себе дурних тварин, що постійно жують травичку. Для створення повнометражного анімаційного фільму британці запросили своїх колег із Франції.

Рік: 2015. Країна: Великобританія, Франція. Мова дублювання: українська. Жанр: мультфільм, пригоди, сімейний. Режисер: Марк Бертон, Річард Старзак. Сценарій: Марк Бертон, Річард Старзак. Тривалість: 85 хвилин.

Мультфільм можна переглянути у кінотеатрі «Планета кіно», що в King Cross Leopolis у смт. Сокільники на вул. Стрийській, 30.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!