Фільм тижня у Львові: «Боги Єгипту»

2895 0
Цього тижня Tvoemisto.tv рекомендує до перегляду фільм за історіями єгипетських міфів про змагання богів і боротьбу за владу.
Фото: planetakino.ua

Фото: planetakino.ua

Єгипет був процвітаючим, сповненим життя краєм в часи правління Осіріса. Але правителю судилося загинути від руки власного брата – бога пустелі, буревіїв і хаосу Сета (Джерард Батлер). Захопивши владу, Сет вирішив встановити свої порядки. Квітуча долина Нілу з кожним днем усе більше ставала схожою на випалену пустелю. А доброзичливий зовсім нещодавно народ поринув у кровопролитні конфлікти. Перемогти Сета і повернути колишнє процвітання Єгипту зважився син Осіріса, бог неба Гор (Ніколай Костер-Вальдау). Місцевий злодюжка Бек (Брентон Туейтс) має з Сетом свої рахунки. Сміливці об'єднуються, щоб викликати Сета на бій, подібного якому не бачив світ.

Про наміри зняти фільм «Боги Єгипту» заговорили в 2012 році. Для написання сценарію запросили Метта Сазама і Берка Шарплесса, які завжди працюють в парі. Режисерське крісло зайняв Алекс Пройас («Я, робот»). Зйомки фільму повністю проходили в Австралії.

Фільм можна переглянути у кінотеатрі «Планета кіно», що в «King Cross Leopolis» у смт. Сокільники на вул. Стрийській, 30 та у ТРЦ «Forum Lviv» (вул. Під дубом, 7б)

Рік: 2016. Країна: США. Мова дублювання: українська, російська (Ялта). Жанр: фентезі, пригоди. В головних ролях: Ніколай Костер-Вальдау, Джерард Батлер, Брентон Туейтс, Чедвік Боузман, Джеффрі Раш, Руфус Сьюелл. Режисер: Алекс Пройас. Сценарій: Метт Сазама, Берк Шарплесс. Прокат: З 25 лютого 2016 по 23 березня 2016. Тривалість: 127 хв. Вікові обмеження: 12+

Опублікував Ігор Саджениця


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!