Фільм тижня у Львові: «Бунтар Один: Зоряні Війни. Історія»

3513 0
У прокаті вже з’являються перші новорічні фільми, але, безумовно, найгучнішою прем’єрою цього тижня став фільм «Бунтар Один: Зоряні Війни. Історія». Тому Tvoemisto.tv рекомендує до перегляду фантастичний космічний бойовик.
Фото: planetakino.com

Фото: planetakino.com

Дія фільму розгортається між подіями, показаними в третій і четвертій частинах. У центрі сюжету – Джин Ерсо, яка з 15 років живе самостійно і вирізняється своєю безстрашністю і агресивністю. Дівчина стає до лав повстанців і разом з ними бере участь у важливій операції: викраденні креслень найстрашнішої зброї, що коли-небудь існувала – Зірки Смерті.

Фантастичний бойовик «Бунтар Один. Зоряні Війни. Історія» є також першим спін-оффом, що виходить на великий екран. Режисуру стрічки довірили британцеві Гарету Едвардсу («Годзілла»). Зйомки розпочали в серпні 2015-го у Лондоні. Частина матеріалу була відзнята на Мальдівах, в Ісландії та Йорданії.

Рік: 2016. Країна: США. Мова дублювання: українська, також можна подивитися з мовою оригіналу  (англійською) о 20:00. Жанр: фантастика, фентезі, бойовик, пригоди. У головних ролях: Фелісіті Джонс, Мадс Міккельсен, Алан Тьюдік, Донні Йен, Бен Мендельсон, Форест Уїтакер. Режисер: Гарет Едвардс. Сценарій Кріс Вайц, Джон Нолл, Гарі Уітта. Тривалість: 133 хв. Вікові обмеження: 12+.

Фільм можна переглянути у кінотеатрі «Планета кіно», що в King Cross Leopolis у смт. Сокільники на вул. Стрийській, 30. 

Підготувала Оксана Козачок


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!