Фільм тижня у Львові: «Чудеса з небес»

2552 0
Цього тижня Tvoemisto.tv рекомендує до перегляду фільм, основаних на реальних фактах, про неймовірне одужання маленької дівчинки після того, як вона побувала в передсмертному стані.
Фото: planetakino.ua

Фото: planetakino.ua

2011 року в місті Берлесоні, штат Техас, відбулися події, що змінили ставлення до життя у всіх, хто став свідком цього. 12-річна Анна (Кайлі Роджерс) разом із двома сестрами росте в родині Крісті та Мартіна Бім (Дженніфер Гарнер та Мартін Хендерсон). У дівчинки виявляють складне захворювання травної системи, за якого вона може вживати їжу лише через спеціальні трубки. Одного разу, граючись з сестрами, Анна падає з дерева. Побувавши в передсмертному стані, дівчинка виліковується від своєї хвороби незрозумілим лікарям чином.

Драма «Чудеса з небес» побудована на реальних подіях. У написанні сценарію керувалися однойменної книгою мемуарів Крісті Бім, чия дочка одужала всупереч медичним прогнозам. Права на екранізацію викупили 2014 року. За роботу взялася команда продюсерів, що зняла християнську драму «Небеса реальні».

Рік: 2016. Країна: США: Мова дублювання: українська. Жанр: драма. В головних ролях: Дженніфер Гарнер, Куін Латіфа, Мартін Хендерсон, Джон Керролл Лінч, Брайтон Шарбіні, Рода Гріффіс. Режисер: Патрісія Рігген. Сценарій: Крісті Бім, Ренді Браун. Прокат: З 28 квітня 2016 по 18 травня 2016. Прем'єрний період орієнтовно до: 8 травня 2016 р. Тривалість: 105 хв. Без вікових обмежень.

Фільм можна переглянути у таких львівських кінотеатрах «Планета кіно» в ТРЦ «King Cross Leopolis» (смт. Сокільники, вул. Стрийська, 30) та в ТРЦ «Forum Львів» (вул. Під Дубом, 7а).

Опублікував Ігор Саджениця


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!