Фільм тижня у Львові: «День незалежності: Відродження»

2180 0
Цього тижня Tvoemisto.tv рекомендує до перегляду фантастичний бойовик про вторгнення прибульців на Землю.
фото: planetakino.ua

фото: planetakino.ua

З часу першої атаки прибульців на Землю минуло 20 років. За ці роки виросло нове покоління людей, яке освоїло технології інопланетян. Людство боїться нового вторгнення і робить все, щоб йому запобігти. На Місяці розгорнуто військову база, діють потужні системи стеження. Але якою б ретельною не була підготовка до атаки інопланетян, більшість людей до неї не готові. У вирішальний момент не нове озброєння, а безстрашність та рішучість декількох можуть вирішити долю людства.

Фантастичний бойовик «День незалежності: Відродження» – це сиквел фільму «День незалежності» 1996 року. Режисерське крісло знову посів Роланд Еммеріх, якому прекрасно вдаються фільми-катастрофи. Взяти участь у створенні сиквела запрошували Уілла Сміта, спеціально для цього було написано ще один варіант сценарію. Однак Сміт відмовився зніматися в продовженні. Зйомки стартували в квітні 2014 року.

Рік: 2016. Країна: США. Мова дублювання: українська, російська (Ялта). Жанр: фантастика, бойовик, пригоди. В головних ролях: Ліам Хемсворт, Майка Монро, Джої Кінг, Білл Пуллман, Джефф Голдблюм, Шарлотта Генсбур. Режисер: Роланд Еммеріх. Сценарій: Ніколас Райт, Джеймс А. Вудс, Дін Девлін. Тривалість: 119 хв. Вікові обмеження: 12+.

Фільм можна переглянути у кінотеатрі «Планета кіно», що в King Cross Leopolis у смт. Сокільники на вул. Стрийській, 30.

Підготувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!