Фільм тижня у Львові: «Добрий динозавр»

4239 0
Цього тижня Tvoemisto.tv рекомендує до перегляду американський комедійним мультфільм від студії Pixar Animation Walt Disney Pictures
фото: planetakino.ua

фото: planetakino.ua

Головний герой мультфільму – добрий 20-метровий юний апатозавр на ім'я Арло. Він живе на Землі, тільки не на такій, як ми всі. Він живе на Землі, на яку ніколи не падав астероїд і динозаври не вимирали. Несподівано для всієї родини Арло відбуваються події, після яких хлопець змушений відправитися у подорож. Тепер від нього залежить чи залишиться мирним розмірене життя родичів. Довга дорога по незнайомих місцях могла б здатися динозавру нудною, або навіть страшною. Але, на щастя, він знайшов чудового супутника – людину, хлопчика на ім'я Плямочка. Так дорога стала веселішою та і до мети дістатися легше разом.

Мультфільм «Добрий динозавр» зняла студія Pixar Animation Walt Disney Pictures. Початковий сценарій написаний Бобом Паттерсоном, проте пізніше його звільнили. Влітку 2013 продюсери замінили і режисера, затвердивши на цій посаді Пітера Сона («Рататуй», «Університет Монстрів», «Суперсімейка»).

Рік: 2015. Країна: США. Мова дублювання: українська, російська (Ялта). Жанр: мультфільм, фентезі, комедія, сімейний. У головних ролях: Ніл Патрік Харріс, Джуді Грір, Білл Хейдер, Френсіс Макдорманд, Джон Літгоу. Режисер: Пітер Сон. Сценарій: Енріко Косароса, Боб Патерсон. Прокат: із 24 грудня 2015 по 27 січня 2016. Тривалість: 101 хв. Вікові обмеження: 0+.

Фільм можна переглянути у кінотеатрі «Планета кіно», що в King Cross Leopolis у смт. Сокільники на вул. Стрийській, 30.

Підготувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!