Фільм тижня у Львові: «Доктор Стрендж»

3457 0
Цього тижня Tvoemisto.tv рекомендує для перегляду пригодницьке фентезі із Бенедиктом Камбербетчем у головній ролі.
фото: planetakino.ua

фото: planetakino.ua

Головний герой картини – доктор Стівен Стрендж . Він успішний нейрохірург і попереду у нього блискуча кар'єра, але страшна автокатастрофа позбавила доктора можливості оперувати через травму рук. Згубивши сенс усього життя, герой вирушає на пошуки того, що може зцілити його душу і тіло. Вже зовсім скоро одна зустріч змінить його назавжди, адже він обраний долею і поставлений на захист планети від містичних загроз.

Головний герой картини «Доктор Стрендж» вперше з'явився на сторінках коміксів в липні 1963. Про те, що історію збираються екранізувати заговорили в серпні 2011 року, тоді ж найняли сценаристів. Сюжетом зайнялися Томас Дін Доннеллі і Джошуа Оппенхаймер, які завжди працюють в парі, а пізніше до справи долучився Джон Спейтс. Влітку 2014 визначилися з режисером – вибір продюсерів зупинився на Скотті Дерріксоні («Борони нас від лукавого»). Ця картина стане 14-ю, знятою про супергероїв всесвіту Marvel.

Рік: 2016. Країна: США: Мова дублювання: українська. Жанр: фентезі, пригоди, бойовик. У головних ролях: Бенедикт Камбербетч, Тільда Суїнтон, Мадс Міккельсен, Рейчел МакАдамс, Чіветель Еджіофор, Скотт Едкінс. Режисер: Скотт Дерріксон. Сценарій: Томас Дін Доннеллі, Джошуа Оппенхаймер, Джон Спейтс. Тривалість: 115 хв. Вікові обмеження: 12+.

Фільм можна переглянути у кінотеатрі «Планета кіно», що в King Cross Leopolis у смт. Сокільники на вул. Стрийській, 30


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!