Фільм тижня у Львові: «Дракон Піта»

3190 1
Цього тижня Tvoemisto.tv рекомендує до перегляду фантастичний пригодницький фільм «Дракон Піта».
фото: planetakino.uа

фото: planetakino.uа

Грейс – дочка старого досвідченого лісника містера Мічама. З дитинства вона чула від батька розповіді про жорстокого дракона, який живе в гущавині лісу. Вона вважала ці історії милою вигадкою, аж поки не зустріла 10-річного Піта. Хлопчик стверджує, що виріс у лісі і єдиним, хто про нього піклувався, був величезний дракон на ім'я Еліот. Пролити світло на цю історію допоможе 11-річна Наталі, дочка власника лісопилки.

Фантастичний пригодницький фільм «Дракон Піта» є римейком однойменної картини 1977 року про дружбу хлопчика та дракона. 2013 року студія Disney оголосила про перезапуск проекту. У першому фільмі дракон Еліот був повністю намальованим, цього разу його створили за допомогою комп'ютерної анімації. Режисерське крісло посів Девід Лоурі, який до того ж узяв участь у написанні сценарію. Основні зйомки розпочалися в лютому 2015-го і відбувалися в Новій Зеландії.

Читайте також: Фільм тижня у Львові: «Загін самогубців»

Рік: 2016. Країна: США. Мова дублювання: українська. Жанр: пригоди, сімейний. В головних ролях: Брайс Даллас Ховард, Роберт Редфорд, Карл Урбан, Вес Бентлі, Крейг Холл, Уна Лоуренс, Окіс Фіглі. Режисер: Девід Лоурі. Сценарій: Тобі Хальбрукс, Девід Лоурі, С.С. Філд. Прокат: з 11 серпня 2016, орієнтовно по 31 серпня 2016. Прем'єрний період до 17 серпня 2016 року. Тривалість: 103 хв.

Фільм можна переглянути у кінотеатрі «Планета кіно», що в King Cross Leopolis у смт. Сокільники на вул. Стрийській, 30. 


Читайте також:
19 Серпня, 2016 20:46
Олександр Дуже нудне кіно
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!