Фільм тижня у Львові: «Дивергент. Глава 3: Віддана»

2498 0
Цього тижня Tvoemisto.tv рекомендує до перегляду американську пригодницьку стрічку про гурт друзів, які вирушають у подорож, щоб дізнатися правду про світ, в якому вони живуть.
фото: planetakino.ua

фото: planetakino.ua

Головні герої фільму Тріс і Тобіас вирішують покинути рідні місця, щоб дізнатися правду про світ, в якому вони живуть. Разом із групою друзів вони перебираються через стіну, яка огороджує місто. Але тут на них чекає не довгоочікувана свобода, а зустріч з ученими, схибленими на своїх експериментах. З'ясовується, що люди поділені на «генетично чистих» і «генетично пошкоджених». Кожне дитя, що з’являється на світ, піддається ретельному вивченню. Більше того, вчені хочуть стерти пам'ять всіх людей, що населяють місто, щоб їм легше було здійснювати свої плани. Дізнавшись про це, Тріс вирішує зірвати цю жахливу витівку.

Фантастичний фільм «Дивергент. Глава 3: Віддана» – це третя картина, заснована на однойменному романі Вероніки Рот. На 2017 рік запланований вихід четвертої частини франшизи. Режисером картини став Роберт Швентке. Він же зняв попередній фільм серії та ймовірно займеться режисурою заключної частини.

Рік: 2016. Країна: США. Мова дублювання: українська, російська (Ялта). Жанр: фантастика, пригоди. У головних ролях: Еллісон Роу, Шейлін Вудлі, Зої Кравіц, Тео Джеймс, Наомі Уоттс, Майлз Теллер. Режисер: Роберт Швентке. Сценарій: Ной Оппенхайм, Адам Купер, Білл Колладж. Тривалість: 120 хв. Вікові обмеження: 12+.

Фільм можна переглянути у кінотеатрі «Планета кіно», що в King Cross Leopolis у смт. Сокільники на вул. Стрийській, 30.

Підготувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!