Фільм тижня у Львові: «Джейн бере рушницю»

1945 0
Цього тижня Tvoemisto.tv рекомендує до перегляду американський вестерн про жінку, яка взялась за зброю, щоб захистити дім.
фото: planetakino.ua

фото: planetakino.ua

Поруч з Біллом Хаммондом Джейн зуміла побудувати нове щасливе життя. Одного разу Білл повернувся додому ледь живий, утікаючи від банди небезпечних злочинців на чолі з Коліном Макконом. Колись він і сам входив до цієї банди, та тепер їхні шляхи розійшлися. Колін вирішив убити Білла чого б це йому не коштувало. І єдиний його захист це Джейн. На що зважиться жінка, щоб врятувати свою сім'ю від смерті? І звідки в ніжної Джейн така впевненість у власних силах?

Вестерн «Джейн бере рушницю» про жінку, яка зі зброєю в руках захищає свій будинок, задумали зняти ще 2011-го. Тоді був написаний сценарій, але ніхто не брався за його продюсування. За час підготовки до зйомок через нестиковку графіків проект залишили Джуд Лоу, Майкл Фасбендер та Бредлі Купер. Головна жіноча роль дісталася оскароносній Наталі Портман. Антагоніста зіграв Юен МакГрегор. Зйомки картини відбувалися в Нью-Мексико.

Рік: 2016. Країна: США. Озвучений українською мовою. Жанр: бойовик, драма, вестерн. У головних ролях: Наталі Портман, Джоел Едгертон, Юен МакГрегор, Родріго Санторо, Ноа Еммерік, Бойд Холбрук. Режисер: Гевін О’Коннор. Сценарій: Брайан Даффилд, Ентоні Тамбакіс, Джоел Едгертон. Тривалість: 98 хв.

Фільм можна переглянути у кінотеатрі «Планета кіно», що в King Cross Leopolis у смт. Сокільники на вул. Стрийській, 30.

Підготувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!