Фільм тижня у Львові: «Джон Уік»

2266 0
Цього тижня Tvoemisto.tv рекомендує до перегляду бойовик з Кіану Рівзом «Джон Уік».

Головний герой бойовика – Джонатан Уік (Кіану Рівз). Колись він був одним з найнебезпечніших кілерів, потрапити на приціл до якого означало неминучу смерть. Повороти долі внесли корективи в життя Джона. Він втратив кохану дружину і тепер веде самотній спосіб життя. Єдиний його друг – маленька собачка, останній подарунок дружини, а єдина розвага – унікальна машина, Mustang 1969 року. І прийшло ж на думку одному хлопцю цю машину вкрасти. Та при цьому ще й убити собаку, а самого Уіка побити. Бажання помститися виявляється сильнішим прийнятого колись рішення відійти від справ. Щоб втихомирити Джона, найняті кращі специ округу.

Бойовик «Джон Уїк» став режисерським дебютом для актора Чаду Стахелскі («V» означає Вендетта). Виконавець головної ролі Кіану Рівз («Матриця», «Адвокат Диявола»), як і його герой, пережив втрату коханої жінки. Але навіть за відсутності подібних паралелей, сумніватися у відмінній грі Рівза не довелося б.

Рік: 2014. Країна: Китай, Канада, США. Мова дублювання: українська. Жанр: бойовик, трилер.

В головних ролях: Кіану Рівз, Едріанн Паліки, Віллем Дефо, Бріджет Мойнеан, Іен Макшейн, Джейсон Айзекс. Режисер: Чад Стахелскі. Сценарій: Дерек Кольстад.

Тривалість: 96 хв. Вікові обмеження: 16 років.

Фільм можне переглянути до 31 грудня о 10:45, 12:45, 14:45, 16:45, 18:45, 20:45, 22:45 у кінотеатрі «Планета кіно», що в King Cross Leopolis у смт. Сокільники на вул. Стрийській, 30.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!