Фільм тижня у Львові: «Енні»

3662 0
Цього тижня Tvoemisto.tv рекомендує до перегляду комедійний мюзикл «Енні». Успішний політик і дівчинка-підліток із притулку для сиріт: здавалося б їх нічого не може пов’язувати, але тільки не в доброму американському кіно.

Головна героїня фільму – весела та непосидюча Енні. Вона живе в позбавленому радощів притулку для сиріт поряд з такими самими, як і вона, дітьми. Одного разу, бігаючи по вулиці, Енні мало не потрапила під колеса машини. Трапилося б найстрашніше, якби вчасно дівчинку не підхопив Уїльям Штабель. Він успішний політик, а порятунок сироти на вулиці, якнайкраще відобразиться на його рейтингах. Спершу це було єдиною причиною, з якою він вирішив забрати дівчинку з притулку. Невдовзі чарівна та дотепна Енні перевертає його життя з ніг на голову.

Фільм «Енні» знято по сюжету однойменного бродвейського мюзиклу, а той в свою чергу створено завдяки коміксу 1924 року. На етапі розробки планувалось, що одним із продюсерів стане Уілл Смітт, а головну роль зіграє його донька. Проте з часом склад творчої команди змінився. Серед саундтреків фільму як бродвейські мелодії, що стали класикою, так і нова музика.

Рік: 2014. Країна: США. Мова дублювання: українська. Жанр: мюзикл, драма, комедія, сімейний. В головних ролях: Джеймі Фокс, Куавенжаней Уолліс, Роуз Бірн, Боббі Каннавале, Адевале Акінойе-Агбаже, Девід Зайас, Кемерон Діаз. Режисер: Уілл Глак. Сценарій: Алін Брош МакКенна, Уілл Глак, Емма Томпсон. Тривалість: 118 хв.

Стрічку можна переглянути в кінотеатрі «Планета кіно», що на вулиці Стрийська, 30 до восьмого квітня.  


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!