Фільм тижня у Львові: «Фантастичні звірі і де їх шукати»

3932 0
Цього тижня Tvoemisto.tv рекомендує до перегляду пригодницьке фентезі за мотивами книги Джоан Ролінґ.
фото: planetakino.ua

фото: planetakino.ua

Назва фільму «Фантастичні звірі і де їх шукати» – це ще й назва книги, яку написав головний герой Ньют Скамандер. Він відомий дослідник і письменник, а підручники його авторства входять до обов'язкової програми Гоґвортсу, знаменитої школи магії. Події картини розгортаються в 1920-і роки в Нью-Йорку, за 70 років до того, як поріг всесвітньо відомої школи переступить Гаррі Поттер.

В основу фільму покладена книга Джоан Ролінґ, написана нею від імені Ньюта Скамандера як підручник для Гоґвортсу. Це перелік фантастичних тварин і їх опис. Ця картина стане першою в майбутній пенталогії. Студія Warner Bros., яка взялася за реалізацію проекту, запросила в режисерське крісло Девіда Йетса, який працював над останніми частинами кіносаги про Гаррі Поттера. Сценарій створюватиме сама Джоан Ролінґ. Продюсери заявили що частини пенталогії зніматимуть раз на два роки. Фільм вийшов на екрани у технології ІМАХ.

Рік: 2016. Країна: Великобританія, США. Мова дублювання: українська. Жанр: фентезі, пригоди, сімейний. У головних ролях: Едді Редмейн, Езра Міллер, Колін Фаррелл, Джон Войт, Кетрін Уотерстон, Рон Перлман, Саманта Мортон, Джемма Чан. Режисер: Девід Йетс. Сценарій: Дж. К. Роулінг. Тривалість: 132 хв. Вікові обмеження: 12+.

Фільм можна переглянути у кінотеатрі «Планета кіно», що в King Cross Leopolis у смт. Сокільники на вул. Стрийській, 30. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!