Фільм тижня у Львові: «Форсаж 7»

2953 0
Цього тижня Tvoemisto.tv рекомендує до перегляду американський бойовик, який об’єднав на знімальному майданчику одразу двох найвідоміших «лисунів» Голівуду: Він Дізеля та Джейсона Стейтема.

Бойовик «Форсаж 7» продовжить сюжетну лінію третьої картини франшизи «Потрійний форсаж: Токійський дріфт». Події розгордаються у Лос-Анджелесі та Токіо. Після вбивства, скоєного Іеном Шоу, ані Домінік, ані Брайан, ані жоден член їхньої команди не може повернутися до США та жити спокійним життям. Вони розуміють, що розлючений Шон скоріш за все почне їх переслідувати та, звісно, захоче вбити. Зваживши усі аргументи, герої вирішують першими знайти того, хто сенсом свого життя обрав помсту.

Вперше з 2006 року творці франшизи про людей, що живуть на максимальній швидкості, наважилися випустити сиквел – картину «Форсаж 7». Про її вихід стало відомо задовго до появи на екранах попереднього фільму. Знімальний процес розпочався у вересні 2013 року та через деякий час виникла необхідність його призупинити. У Колорадо, де розмістили знімальний майданчик, впродовж двох тижнів не вщухала злива. Режисерське крісло пропонували досвідченому ісландському постановнику Бальтасару Кормакуру («Два стволи», «До останнього подиху»), проте він відмовився, не бажаючи бути обмеженим жорсткими рамками франшизи.

Рік: 2015. Країна: США. Мова дублювання: українська. Жанр: бойовик, трилер, кримінал. В головних ролях: Він Дізель, Дуейн Джонсон, Пол Уокер, Джейсон Стейтем, Лукас Блек, Мішель Родрігес. Режисер: Джеймс Ван. Сценарій: Кріс Морган, Гері Скотт Томпсон. Тривалість: 137 хв. Вікові обмеження: 14 років.

Стрічку можна переглянути до 02 травня в кінотеатрі «Планета кіно» (с. Сокільники, вул. Стрийська, 30).  


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!