Фільм тижня у Львові: «Форсаж 8»

2988 0
Цього тижня Tvoemisto.tv рекомендує до перегляду кримінальний трилер «Форсаж 8».
фото: planetakino.ua

фото: planetakino.ua

Один з головних героїв попередніх частин фільму Брайан О'Конор тепер не при справах і зайнятий своєю сім'єю. Тому в нових колотнечах Домінік Торетто (Він Дізель) і його команда можуть покладатися тільки на себе. Цього разу їм доведеться протистояти тому, кого вони не очікували побачити в ролі ворога.

Кримінальний трилер «Форсаж 8» – черговий фільм франшизи про любителів швидкості. Вперше після виходу на екрани «Форсаж: Токійський дріфт» в 2006 році фільм вийде без участі Пола Уокера. На одному з етапів підготовки обговорювалася можливість участі в зйомках Коді Уокера, який допоміг зняти сьому частину франшизи, догравши роль замість загиблого брата. Підготовку до зйомок восьмої частини почали відразу після виходу на екрани попередньої. Від Віна Дизеля відомо, що події нового фільму розгортатимуться в Нью-Йорку. Також зйомки проходили на Кубі і в Ісландії. Серед міст США – у Клівленді, Атланті і Нью-Йорку.

Читайте також: Львівські музеї виставлятимуться в імператорському палаці-музеї у Пекіні

Рік: 2017. Країна: США, Японія, Франція, Канада. Мова дублювання: українська. Жанр: бойовик, трилер, кримінал. В головних ролях: Він Дізель, Двейн Джонсон, Шарліз Терон, Джейсон Стейтем, Скотт Іствуд, Джордана Брюстер, Лукас Блек. Режисер: Ф. Гері Грей. Сценарій: Кріс Морган, Гері Скотт Томпсон. Прокат: з 13 квітня 2017, орієнтовно по 10 травня 2017. Прокат у технології IMAX та 4DX: до 3 травня 2017. Прем'єрний період орієнтовно: До 26 квітня 2017. Тривалість: 136 хв. Вікові обмеження: 16+

Фільм можна переглянути у кінотеатрі «Планета кіно», що в King Cross Leopolis у смт. Сокільники на вул. Стрийській, 30.  

Опублікувала Олеся Шеремета


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!