Фільм тижня у Львові: "Геркулес"

2810 0
Цього тижня tvoemisto.tv пропонує своїм читачам пригодницький бойовик з Дуейном Джонсосном в головній ролі – "Геркулес".
Фото: imdb.com

Фото: imdb.com

Події картини «Геркулес» розгортаються у Стародавній Греції. Геркулес (Дуейн Джонсон) – наділений надзвичайною силою напівбог, син Зевса. Разом зі своїми вірними друзями-воїнами він поневіряється країною та не може позбутися від тяжких спогадів. Вони стають найманцями, а Геркулес, не соромлячись, використовує свою колишню славу, аби залякати ворога. Одного разу його кличе на допомогу добрий правитель Фракії Котіс (Джон Херт) разом з донькою. Вони просять вбити жахливого та жорстокого воєначальника. Аби боротися за праве діло, Геркулес вирішує знову відродити міф про себе, погодитися зі своїм статусом напівбога та тільки після цього втупити у боротьбу зі злом заради справедливості.

Рік: 2014. Країна: США. Жанр: бойовик, пригоди. В головних ролях: Дуейн Джонсон ("Скарби Амазонки", "Форсаж 5, 6"), Аксель Хенні ("Мисливець за головами"), Руфус Сьюелл ("Іллюзіоніст", "Трістан та Ізольда"), Джон Херт ("Людина-слон", "Опівнічний експрес"), Ребекка Фергюсон ("Валландер"). Режисер: Бретт Ретнер ("Червоний дракон", "Час пік"). Сценарій: Райан Кондал, Еван Спіліотопулос, Стів Мур. Тривалість: 98 хвилин. Вікові обмеження: 14 років.

Фільм «Геркулес»  – один з багатьох фільмів та серіалів про міфічного силача. Режисер картини Брет Ретнер («Червоний дракон», «Сім’янин», «Година пік») вперше спробує себе у жанрі пеплум, якому притаманні видовищні батальні сцени з великою кількістю акторів. Своєрідним дебютом стане фільм і для виконавця головної ролі Дуейна Джонсона, якому раніше не доводилося грати античних героїв.

На думку критиків, цей "Геркулес" – не епічний фільм у класичному розумінні, а радше сучасний блокбастер. Дикий, шумний, з батальними сценами, дзвоном мечів, однак без шедеврального сценарію. У цьому помпезному фільмі про знаменитого героя Греції багато героїзму, простоти та прямолінійності. Хоч і банальний, однак не найгірший із розряду собі подібних. Не варто очікувати від стрічки міфології, а налаштовуйтесь на розваги.   

Фільм можна переглянути щодня до 6 серпня о 10:00; 12:15; 14:30; 16:45; 19:00; 21:15 у кінотеатрі "Планета кіно" (с. Сокільники, вул. Стрийська, 30). 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!