Фільм тижня у Львові: «Голодні ігри. Сойка-пересмішник. Частина 1»

2758 0
Цього тижня Tvoemisto.tv рекомендує фільм-антиутопію – третю частину знаменитої трилогії «Голодні ігри» під назвою «Сойка-пересмішник».

Події картини «Голодні ігри: Сойка-пересмішник. Частина 1» розгортаються після закінчення чергових ігор. Кітнісс (Дженніфер Лоуренс) вдалося вижити, її рідня майже у безпеці, ось тільки будинок повністю зруйновано. Таємничий Тринадцятий дистрикт виходить із тіні та спалахує війна. Влада Капітолія викрадає Піта (Джош Хатчерсон), розуміючи, наскільки він важливий для Кітнісс. Вона у цій війні – символ спротиву, а її поведінка багато в чому мотивує людей на перемогу. Аби врятувати коханого, а самій не стати пішаком у чужій грі, дівчині вкотре доведеться зібрати усі свої сили та стати ще сильнішою.

Рік: 2014. Країна: США. Мова дублювання: українська. Жанр: фантастика, бойовик, драма, пригоди. В головних ролях: Дженніфер Лоуренс, Джош Хатчерсон, Ліам Хемсворт, Вуді Харрельсон, Елізабет Бенкс, Джуліана Мур. Режисер: Френсіс Лоуренс. Сценарій: Денні Стронг, Сьюзен Коллінз. Тривалість: 123 хвилини. Вікові обмеження: 14 років.

Фільм «Голодні ігри: Сойка-пересмішник. Частина 1» – це продовження історії, показаної в попередніх частинах франшизи. Творці картини вирішили екранізувати книгу Сьюзен Коллінз «Сойка-пересмішник», розбивши її на дві частини. Відомо, що усі виконавці головних ролей підписали контракт на участь в усіх фільмах про «Ігри». Для спрощення знімального процесу робота над обома частинами (а друга планується до виходу у 2015 році) ведуться одночасно.

Фільм можна переглянути о 10:00, 11:00, 12:20, 13:00, 14:40, 15:30, 17:00, 18:15, 19:20, 20:00, 20:45, 21:40, 22:30, 23:15 у кінотеатрі «Планета кіно IMAX», що у смт. Сокільники на вул. Стрийській,30.  


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!