Фільм тижня у Львові: «Хоббіт: битва п’яти воїнств»

3246 0
Цього тижня Tvoemisto.tv пропонує до перегляду третю та фінальну частину кінотрилогії «Хоббіт». Прихильники жанру фентезі мають нагоду насолодитися фільмом, адже його показ продовжено.
фото: tolkien-world.com

фото: tolkien-world.com

Фільм є екранізацією новели-казки Джона Рональда Руела Толкіна, автора всесвітньо відомого роману «Володар перснів». У картині продовжується оповідь про подорож хоббіта Більбо Беггінса разом з Торіном та 12 гномами. Глядачі зможуть побачити, як казка Толкіна перетворюється в грандіозну історію: з видовищними батальними сценами й непересічними характерами.

Як поінформували Tvoemisto.tv у кінотеатрі «Планета кіно», у Львові показ фільму продовжили до 4 лютого.

Читайте також: Фільм тижня у Львові: «Ніч у музеї: секрети гробниць»

 «Навіть попри, здається, зумисні спроби наших недолугих перекладачів спаскудити стрічку «Хобіт: Битва п’яти воїнств» — це все одно найграндіозніше кіно про Середзем’я. Режисеру Пітерові Джексону вдалося знову відтворити і вдосконалити світ Джона Толкіна. Батальні сцени викликають легке запаморочення, а від повернення Більбо додому трішки мокріють очі», — охарактеризував картину письменник та кінокритик Олекса Мельник.

Рік: 2014. Країна: США, Нова Зеландія. Мова дублювання: українська. Жанр: фентезі, пригоди. Вікові обмеження: 14 років.

У головних ролях: Мартін Фрімен, Іен МакКеллен, Річард Армитедж, Джеймс Несбітт, Кен Стотт.

Режисер: Пітер Джексон. Сценарій: Френсіс Уолш, Філіппа Бойенс, Пітер Джексон.

До 4 лютого фільм можна переглянути щодня о 15.00 у кінотеатрі «Планета кіно», що в King Cross Leopolis у смт. Сокільники на вул. Стрийській, 30.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!