Фільм тижня у Львові: «Ідеальний голос 2»

2556 0
Цього тижня Tvoemisto.tv рекомендує для перегляду музичну комедію «Ідеальний голос 2». Ця історія співочих дівчат розповідає про те, якими можуть бути талановиті люди на шляху до своєї мети.
фото: planetakino.ua

фото: planetakino.ua

За плечима дівчат перемога в місцевому конкурсі вокальних колективів. Життя не стоїть на місці і їм знову доведеться доводити всім свою майстерність. Вокалістки збираються взяти участь у всесвітньому змаганні кращих хорів, що співають без музичного супроводу. Найвіртуозніший колектив світу обирають раз на чотири роки. І ще жодного разу перемогу не завойовували американці. Суперниками героїнь стануть професійні виконавці. Аби виступити на гідному рівні, дівчатам потрібно буде докласти максимум зусиль.
 
Спів а капела набуває все більшої популярності в сучасному світі музики. У США 6 років із успіхом транслюється телешоу, де змагаються такі колективи. Музична комедія «Ідеальний голос 2» – це сиквел фільму про співочих дівчат. Команда творців залишилася незмінною – режисер Елізабет Бенкс, яка також виконала одну з ролей, і сценаристи Кей Кеннон і Міккі Репкін. Зйомки проходили на території університету міста Батон-Руж у штаті Луїзіана.
 
Рік: 2015. Країна: США. Мова дублювання: українська, російська (Ялта). Жанр: комедія, музика. В головних ролях: Бріттані Сноу, Анна Кендрік, Елізабет Бенкс, Алексіс Неп, Ребел Уілсон, Хейлі Стайнфелд. Режисер: Елізабет Бенкс. Сценарій: Кей Кеннон, Міккі Репкін. Вікові обмеження: 16 років.
 
Фільм можна переглянути у кінотеатрі «Планета кіно», що в King Cross Leopolis у смт. Сокільники на вул. Стрийській, 30, до  27 травня.
 
 

Підготувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!