Фільм тижня у Львові: «Інтерстеллар»

3166 0
Цього тижня Tvoemisto.tv рекомендує до перегляду фантастичний фільм від режисера Крістофера Нолана «Інтерстеллар».

Головний герой картини – Купер (Метью МакКонахі). Він вчений-фізик і разом зі своїми колегами йому вдалося виявити чорну діру. Через цю «червоточину» дослідники намагаються навчитися долати час та простір. Кінцева мета таких небезпечних експериментів – зробити можливими подорожі у найвіддаленіші кінці космосу, які займали б якомога менше часу в подорожуючих.

Рік: 2014. Країна: США, Великобританія. Жанр: фантастика. В головних ролях: Метью МакКонахі, Енн Хетеуей, Джессіка Честейн, Метт Деймон, Макензі Фой. Режисер: Крістофер Нолан. Сценарій: Крістофер Нолан, Джонатан Нолан, Кіп Торн. Тривалість: 169 хв. Вікові обмеження: 14 років.

У 2006 році Стівен Спілберг та Paramount Pictures запланували створити науково-фантастичний фільм на основі досліджень фізика-теоретика Кіпа Торна. У 2012 році за фільм взялися брати Нолани. Стрічка була повністю знята найсучаснішими камерами IMAX, вартістю понад $26 млн. Президент корпорації IMAX Грег Фостер особливо відзначив в одному зі своїх інтерв'ю, що «Крістофер Нолан робить IMAX краще! Він бере камери, які ми сконструювали, і знаходить їм таке застосування, про яке ми й подумати не могли. Він використовує їх на максимумі, так, як ніхто інший до нього. Він бере розміри нашого екрану, співвідношення його сторін, роздільну здатність і знаходить різні шляхи, завдяки яким картинка виглядає зовсім інакше, ніж все, що було до неї!».

Фільм можне переглянути до 26 листопада о 10:00, 13:15, 16:30, 19:45, 23:00 у кінотеатрі «Планета кіно», що в King Cross Leopolis у смт. Сокільники на вул. Стрийській, 30.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!