Фільм тижня у Львові: «Ірраціональна людина»

2617 0
Цього тижня Tvoemisto.tv рекомендує філософську драму від чотиразового володаря премії «Оскар».
фото: planetakino.ua

фото: planetakino.ua

Головний герой картини, професор філософії Ейб Лукас, давно розчарувався в житті. На літо він приїжджає до маленького містечка у Род-Айленді, щоб викладати у місцевому коледжі. Незабаром у нього починається роман зі студенткою Джилл. Більше того, колега Ріта Річард також покладає надії на відносини з професором Лукасом. Але жодна з жінок не в змозі повернути Ейбу інтерес до життя. Дивний збіг обставин підштовхує героя до несподіваного вчинку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Фільм тижня у Львові: «128 ударів серця на хвилину»

Драма «Ірраціональний людина» – новий фільм Вуді Аллена. Прем'єра відбулася на Каннському кінофестивалі 2015 року. За свою 66-річну кар'єру Аллен знявся в 40 фільмах, написав 69 сценаріїв і став режисером 50-ти фільмів. Чотири рази він був удостоєний премії «Оскар» – за найкращі сценарії та режисуру. На одну з провідних жіночих ролей Аллен запросив Емму Стоун, яку рік тому зняв у «Магії місячного світла».

Рік: 2015. Країна: США. Мова дублювання: українська, російська (Ялта). Жанр: драма, детектив. У головних ролях: Хоакін Фенікс, Емма Стоун, Джеймі Блеклі, Паркер Поузі, Джо Степлтон, Ненсі. Керролл. Режисер: Вуді Ален. Сценарій: Вуді Ален. Прокат у Львові до: 9 вересня 2015 р. Тривалість: 95 хв. Вікові обмеження: 16 років.

Фільм можна переглянути у кінотеатрі «Планета кіно», що в King Cross Leopolis у смт. Сокільники на вул. Стрийській, 30.

Підготувала Наталія Середюк

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!