Фільм тижня у Львові: «Ла-ла Ленд»

3008 0
Цього тижня Tvoemisto.tv рекомендує для перегляду американський мюзикл про закохану пару, одержиму мистецтвом музики і танцю.
фото: MYmovies.it

фото: MYmovies.it

Події розгортаються в Лос-Анджелесі. Юна і чарівна Мія (Емма Стоун) намагається не пропустити жодного кастингу. Вона мріє стати кінозіркою, але в перервах між пробами змушена підробляти офіціанткою. У схожому становищі й Себастіан (Райан Гослінг). Він дуже талановитий джазовий піаніст і гідний того, аби його музика лунала з великої сцени, але змушений підробляти грою в ресторанах. Себастіану і Мії вистачило одного погляду один на одного щоб закохатися.

Музична мелодрама «Ла-ла Ленд» – нове дітище Дем'єна Шазелла («Одержимість»). Знову Шазелл сам написав сценарій і сів у режисерське крісло. Зйомки проходили в Лос-Анджелесі в кінці літа 2015 року. Оскільки виконавці головних ролей Райан Гослінг і Емма Стоун не мають досвіду роботи на Бродвеї, сцени з піснями і танцями знімалися з безліччю дублів. Прем'єра відбулася в рамках Венеціанського кінофестивалю. Фільм зібрав солідну кількість нагород, перемагаючи майже у всіх номінаціях, на які його було висунуто.

Рік: 2016. Країна: США. Мова дублювання: українська. Жанр: мюзикл, драма, мелодрама, комедія. В головних ролях: Райан Гослінг, Емма Стоун, Еммі Конн, Террі Уолтерс, Томас Джеффресон Шелтон, Сінда Адамс. Режисер: Дем'єн Шазелл. Сценарій: Дем'єн Шазелл. Тривалість: 128 хв. Вікові обмеження: 0+.

Фільм можна переглянути у кінотеатрі «Планета кіно», що в King Cross Leopolis у смт. Сокільники на вул. Стрийській, 30.  


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!