Фільм тижня у Львові: «Ліки від щастя»

4353 0
Цього тижня Tvoemisto.tv рекомендує до перегляду трилер «Ліки від щастя».
фото: kinoafisha.ua

фото: kinoafisha.ua

Амбіційний і рішучий містер Локхарт (Дейн ДеХаан) вирушає в Європу. Далеко від сторонніх очей, серед чарівної природи швейцарських Альп, діє спа-курорт. Сюди якось поїхав керівник компанії, в якій працює Локхарт. Прибувши на курорт, герой дізнається, що його керівник таємничим чином зник. І, на жаль, це не єдине жахливе відкриття, яке йому доведеться зробити.

Трилер «Ліки від щастя» – спільний проект кінематографістів з США і Німеччини. Федеральний фонд німецького кіно поповнив бюджет картини майже на 8 млн. євро. Режисуру довірили Гору Вербінскі, володарю премії «Оскар» за мультфільм «Ранго». Спільно з Джастіном Хейсом Вербінські написав сценарій. Провідні ролі виконали актори з США – Дейн ДеХаан і Джейсон Айзекс. Зйомки проходили на території старовинного замку Гогенцоллерн в Німеччині. Спеціально для цього замок був закритий для відвідувачів на період зйомок.

Рік: 2017, Країна: США, Німеччина, Мова дублювання: українська, Жанр: трилер, детектив, В головних ролях: Джейсон Айзекс, Дейн ДеХаан, Міа Гот, Селія Імрі, Сюзанна Вуест, Карл Ламблі, Режисер: Гор Вербінскі, Сценарій: Джастін Хейс, Гор Вербінскі, Прокат: З 6 квітня 2017, орієнтовно по 26 квітня 2017, Прем'єрний період орієнтовно: До 12 квітня 2017, Тривалість: 146 хв., Вікові обмеження: 16+

Фільм можна переглянути у кінотеатрі «Планета кіно», що в King Cross Leopolis у смт Сокільники на вул. Стрийській, 30. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!