Фільм тижня у Львові: «Люсі»

3431 0
Цього тижня Tvoemisto.tv рекомендує фантастичний бойовик Люка Бессона зі Скарет Йоханссон у головній ролі – «Люсі».

Головна героїня фільму «Люсі» – дівчина (Скарлетт Йоханссон), змушена працювати наркокур’єром. Одного разу в її тіло потрапляє невідома речовина, капсули з якою вона змушена на собі перевозити. Величезна доза наркотику перетворює Люсі на людину із надзвичайними здібностями. Вона не відчуває болю, будь-яку інформацію і у будь-якому об’ємі запам’ятовує миттєво, а також може переміщувати предмети не торкаючись їх. Тепер вона – ще вчора просто сексапільна білявка – досконала істота, ідеальна машина для вбивства.

Фантастичний фільм про дівчину, яка набуває надприродних здібностей – дітище француза Люка Бессона. Від одночасно виступив режисером, сценаристом та спів продюсером картини. Зйомки проходили у Парижі та Тайбії. У столиці Тайваню Бессон постійно скаржився на папарацці, що заважали роботі. За свідченням колег іменитого режисера та сценариста, ніколи раніше він не використовував таку кількість спец ефектів у своїх картинах.

Рік: 2014. Країна: Франція. Мова дублювання: українська. Жанр: бойовик, фантастика.

В головних ролях: Скарлет Йоханссон, Морган Фріман, Аналі Тіптон, Амр Вакід, Чхве Мін Сік.

Режисер та автор сценарію: Люк Бессон. Тривалість: 89 хв. Вікові обмеження: 16 років.

В прокаті у Львові з 21 серпня. Фільм можна переглянути щодня о 12:30, 14:15, 18:00, 19:45, 21:30 в кінотеатрі "Планета кіно" (с. Сокільники, вул. Стрийська, 30).


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!