Фільм тижня у Львові: «Марсіянин»

2428 0
Цього тижня Tvoemisto.tv рекомендує до перегляду пригодницьку фантастику «Марсіянин» від режисера фільму «Чужий» Рідлі Скотта.
Фото: youtube.com, planetakino.ua, cinemacity.kiev.ua, in.ck.ua

Фото: youtube.com, planetakino.ua, cinemacity.kiev.ua, in.ck.ua

Події картини розгортаються на Марсі. Місія «Арес-3» під час своєї роботи на поверхні планети зіткнулась з аварійною ситуацією і змушена була терміново відлітати. В інженера й біолога Марка Уотні в результаті піщаної бурі пошкодився скафандр. Його визнали мертвим і залишили на Марсі. Через деякий час вчений приходить до тями. Тепер, аби вижити, йому необхідно дочекатися прильоту чергової місії на Марс. А для цього потрібно на чотири роки розтягнути скромний запас провіанту.

Фантастичний фільм «Марсіянин» - це екранізація одноіменного роману американця Енді Уїра, що є його єдиною опублікованою книгою. Більшу частину свого часу він приділяє програмуванню. Допоміг у роботі над сценарієм Дрю Годдард («Світова війна Z»). Спочатку планувалося, що він займеться і режисурою, однак пізніше цю місію довірили Рідлі Скотту, відомому за такими фільмами, як «Гладіатор», «Гангстер» та «Чужий».

Рік виходу: 2015. Жанр: фантастика, пригоди. Країна: США. Прем’єра в Україні: 8 жовтня. В ролях: Джессіка Честейн, Кейт Маара, Метт Деймон, Крістен Уіг, Джефф Деніелс, Себастіан Стен. Тривалість: 142 хв. Вікові обмеження: до 14 років.

Фільм можна переглянути у таких львівських кінотеатрах: «Планета кіно», що в King Cross Leopolis у смт Сокільники,  вул. Стрийська, 30 та в ТРЦ «Forum Львів», вул. Під Дубом, 7а в 4DX.

 

Опублікувала Мар’яна Федина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!