Фільм тижня у Львові: «Мерзенна вісімка»

1939 0
Цього тижня Tvoemisto.tv рекомендує до перегляду американський вестерн від Квентіна Тарантіно.
фото: planetakino.ua

фото: planetakino.ua

Громадянська війна закінчилася кілька років тому, але у Вайомінгу люди як і раніше живуть її наслідками. Головні герої фільму «Мерзенна вісімка» зустріли один одного випадково. Дейзі Домерг засуджена до страти за вбивство і успішно ховалася від правосуддя, поки її не зловив Джон Рут, якого всі називають Кат. Вони слідують в Ред-Рок. Розігралася заметіль, вона змушує всіх, хто в дорозі, шукати притулок. Так в придорожній крамниці збираються восьмеро людей, і кожного з них варто було б побоюватися.

Фільм «Мерзенна вісімка» – нове творіння неперевершеного Квентіна Тарантіно. Про плани створити ще один вестерн режисер і сценарист заговорив у листопаді 2013. Початок зйомок неодноразово переносився, а Тарантіно тим часом встиг двічі переписати кінцівку картини. Музику до фільму написав Енніо Марріконе. Це перша його робота над саундтреками до вестерну за останні 40 років.

Рік: 2016. Країна: США. Мова дублювання: українська, російська (Ялта). Жанр: вестерн. У головних ролях: Курт Рассел, Семюел Л. Джексон, Тім Рот, Майкл Медсен, Дженніфер Джейсон Лі, Ченнінг Татум. Режисер: Квентін Тарантіно. Сценарій: Квентін Тарантіно. Тривалість: 168 хв. Вікові обмеження: 18+.

Фільм можна переглянути у кінотеатрі «Планета кіно», що в King Cross Leopolis у смт. Сокільники на вул. Стрийській, 30.

Підготувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!