Фільм тижня у Львові: «Нескорений»

2710 0
Цього тижня Tvoemisto.tv рекомендує до перегляду біографічну драму, зрежисовану Анджеліною Джолі.
фото: filmgrouch.com

фото: filmgrouch.com

У стрічці розкривається історія американця з італійським корінням Луі Замперіні – на перший погляд звичайного хлопця, що любив побешкетувати в дитинстві. Єдине, що виділяло його з-поміж інших – Луі вміг дуже швидко бігати.

Саме цим хлопець і вирішує зайнятися серйозно: виступає на Олімпійських іграх в забігу на 5  кілометрів. Перемогу не отримує, але на нього як на перспективного спортсмена звертає увагу  сам Гітлер. Проте Луі не вдається продовжити свою блискучу кар’єру: через початок Другої Світововї війни він змушений піти на фронт. Тут і починаються  випробування Луі :літак із майбутніми солдатами падає в Тихий океан  і він проводить 47 діб на плоту, поки не потрапляє у японський полон, де терпить жорстокі катування…

Режисерка-початківець, у якої за плечима лише один фільм, зібрала гарну команду: сценарій  для неї написали брати Коєн, а за камеру став Роджер Дікінс, відомий фільмами «Втеча з Шоушенка» та «Ігри розуму».

Рік: 2014. Країна: США. Мова дублювання: українська. Жанр: воєнна драма, фільм-біографія. Вікові обмеження:16 років.

У головних ролях: Джек О’Коннелл, Джай Кортні, Гаррет Хедлунд, Донал Глісон.

Режисер: Анджеліна Джолі.

Сценарій: Джоел Коен, Ітан Коен, Річард ЛаГравенес

До 25 лютого фільм можна переглянути щодня у кінотеатрі «Планета кіно», що в King Cross Leopolis у смт. Сокільники на вул. Стрийській, 30


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!