Фільм тижня у Львові: "Нестримні 3"

3597 0
Цього тижня Tvoemisto.tv рекомендує пригодницький бойовик з Сильвестром Сталоне, Антоніо Бандерасом та Джейсоном Стейтемом – "Нейстримні 3".

Бойовик «Нестримні 3» продовжить розповідь про високопрофесійних найманців. Старий кінь борозни не зіпсує – професіоналізм завжди допомагав членам команди з легкістю виходити з будь-якої сутички та знешкоджувати найнебезпечніших злочинців. Цього разу голова загону Барні Росс (Сільвестр Сталлоне) стикається з ворогом, який виявився сильнішим, ніж це здавалося спочатку. Конрад Стоунбенкс (Мел Гібсон) вижив після спроби його вбити і тепер поставив собі за мету знищити групу найманців. Аби зміцнити свої позиції, Росс вирішує підсилити команду та кличе на допомогу молоде покоління.

Рік: 2014. Країна: США. Жанр: бойовик, трилер, пригоди. В головних ролях: Сильвестр Сталлоне, Джейсон Стейтем, Джет Лі, Антоніо Бандерас, Уеслі Снайпс, Дольф Лундгрен, Мел Гібсон, Харрісон Форд, Арнольд Шварценеггер, Келлан Латс. Режисер: Пітрік Хьюз. Сценарій: Кетрін Бенедикт, Крейгтон Ротенбергер, Сільвестр Сталлоне. Тривалість: 126 хв. Вікові обмеження: 14 років.

Фільм «Нестримні 3» так само, як і раніше збирає під своїми знаменами неймовірну кількість зірок першої величини. Серед голлівудських акторів були ті, хто був не проти зіграти у цьому фільмі, але від їхньої участі відмовились – це Дуейн Джонсон та Халк Хоган. Велися переговори з Чаком Норісом, Жан-Клодом Ван Даммом, Брюсом Уіллісом, Джекі Чаном, Стівеном Сігалом і навіть Клінтом Іствудом. Однак з різних причин їх участь виявилась неможливою.

Фільм можна переглянути щодня о 10:00, 11:30, 12:30, 14:00, 15:00, 16:30, 17:30, 19:00, 20:00, 21:30, 22:30, 00:05 в кінотеатрі "Планета кіно" (с. Сокільники, вул. Стрийська, 30).


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!