Фільм тижня у Львові: «Ніч у музеї: Секрети гробниці»

3020 0
Цього тижня Tvoemisto.tv рекомендує американську комедію. Фільм є заключним сиквелом відомої однойменної американської комедії. Ця частина стане прекрасним завершенням новорічного циклу не тільки для шанувальників попередніх двох «Ночей у музеї», а й тим, хто полюбляє добрі та веселі казкові історії.
фото: truskawec.com

фото: truskawec.com

Стрічка «Ніч в музеї: Секрети гробниці» сповнена  шаленими пригодами, покликаними подолати злі чари. У головного героя Ларрі все таки не така вже і легка робота – тільки встигай дивитися за тими, хто оживе у цьому музейному царстві. Але цього разу все значно складніше, адже він стикнеться не з Рузвельтом, і не Наполеоном, а практично спуститься в самісіньке пекло, куди фараон Акхменра відкрив портал.

Для того, щоб зберегти усіх своїх друзів від небезпеки Ларрі доведеться їхати до самісінького Лондона, змагатися з велетенськими скелетами динозаврів та пережити неймовірні пригоди, щоб врятувати магію, яка робить ночі музею незабутніми та особливим.

Рік:2014. Країна: США. Мова дублювання: українська. Жанр: фентезі, комедія, пригоди, сімейний. Вікові обмеження: 14 років.

В головних ролях: Бен Стіллер, Ребел Уілсон, Робін Уільямс, Рамі Малек, Оуен Уілсон, Ден Стівенс, Дік Ван Дайк, Бен Кінгслі, Рейчел Харріс, Стів Куган

Режисер: Шон Леві. Сценарій: Роберт Бен Гарант, Томас Леннон, Давід Гійон

Фільм можна переглянути до 4 лютого о 10:00, 13:15, 16:30, 19:45, 23:00 у кінотеатрі «Планета кіно», що в King Cross Leopolis у смт. Сокільники на вул. Стрийській, 30. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!