Фільм тижня у Львові: «Обличчя янгола»

2451 0
Цього тижня Tvoemisto.tv рекомендує трилер «Обличчя янгола», що заснований на реальних подіях.
фото: planetakino.ua

фото: planetakino.ua

У листопаді 2007 року в маленькому містечку в центрі Італії сталося вбивство, яке сколихнуло увесь світ. Британська студентка була знайдена мертвою у своїй кімнаті. Головною підозрюваною стала сусідка вбитої. Свідчення дівчини були заплутані та суперечливі, а суд неодноразово змінював своє рішення. Через кілька років режисер документаліст Томас приїздить до містечка, аби розібратися у тому, що трапилось. Допомогти йому зможе журналістка, яка стежила за розслідуванням з перших днів.

Сюжет трилера «Обличчя янгола» ґрунтується на реальному злочині. На момент початку роботи над фільмом головні підозрювані були засуджені. У березні 2015 звинувачення з двох осіб були зняті. Це другий фільм, що описує резонансне вбивство і його розслідування. Режисер картини – чотириразовий призер Берлінського кінофестивалю Майкл Уінтерботтом. У написанні сценарію взяла участь журналістка, яка, як і одна із героїнь фільму, з перших днів стежила за розслідуванням вбивства.

Рік: 2014. Країна: Великобританія, Італія, Іспанія. Мова дублювання: українська, російська (Ялта). Жанр: трилер. В головних ролях: Кара Делевінь, Кейт Бекінсейл, Даніель Брюль, Женев'єв Гонт, Ава Акрес, Люсі Коху. Режисер: Майкл Уінтерботтом. Сценарій: Пол Віра, Барбі Латца Надо. Тривалість: 101 хв. Вікові обмеження: 16 років.

Фільм можна переглянути у кінотеатрі «Планета кіно», що в King Cross Leopolis у смт. Сокільники на вул. Стрийській, 30, до 1 липня.

Підготувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!