Фільм тижня у Львові: «Останній мисливець на відьом»

3227 0
Цього тижня Tvoemisto.tv рекомендує до перегляду містичний бойовик із Він Дізелем у головні ролі.
фото: planetakino.ua

фото: planetakino.ua

Колдер займається винищенням відьом вже давно. Він безсмертний і це одна з головних його переваг. Проте, не дивлячись на всі його зусилля, відьми продовжують безкарно примножувати зло на землі. Колдер дізнається про майбутній шабаш, який повинен пройти в Нью-Йорку. Зібравшись разом, чаклунки хочуть заразити всіх жителів міста вірусом чуми. Колдер повинен зупинити відьом, чого б це йому не коштувало. Допомогти йому в цьому може лише юна чаклунка Хлоя (Роуз Леслі). Великий мисливець обіцяв собі ніколи не співпрацювати з відьмами, але коли ціна питання – життя всього людства, він змушений поступитися своїми принципами.

Про майбутній містичний бойовик «Останній мисливець на відьом» заговорили в 2012 році. Тоді передбачалося, що режисерське крісло займе Тимур Бекмамбетов. Але з часом продюсери замінили і режисера, і сценаристів картини. На головну роль запросили Віна Дізеля, який ще жодного разу не бився з нечистю.

Рік: 2015. Країна: США. Мова дублювання: українська, російська (Ялта). Жанр: фентезі, бойовик, пригоди. В головних ролях: Він Дізель, Роуз Леслі, Елайджа Вуд, Оулавюр Дарі Оулавссон, Ріна Оуен, Юлі Енгельбрехт. Режисер: Брек Ейнсер. Сценарій: Корі Гудман, Метт Сазама, Берк Шарплесс. Прокат: з 29 жовтня 2015 по 25 листопада 2015. Прокат у форматі 2D до: 25 листопада 2015 р. Знижки у форматі 2D в будні та вихідні весь день з: 19 листопада 2015 р. Тривалість: 106 хв. Вікові обмеження: 14 років.

Фільм можна переглянути у кінотеатрі «Планета кіно», що в King Cross Leopolis у смт. Сокільники на вул. Стрийській, 30. 

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!