Фільм тижня у Львові: «Панда Кунг-Фу 3»

2566 0
Цього тижня Tvoemisto.tv рекомендує до перегляду продовження легендарної історії панди По.
фото: planetakino.ua

фото: planetakino.ua

Панда По давно відомий як один з найвправніших майстрів кунг-фу сучасності. Хоч він і впевнений, що є сином гусака містера Піна, але настав час познайомитися зі своїм справжнім батьком – Лі Шанем. Удвох їм доведеться відправитися в село, де проживають тільки панди. Довго байдикувати поруч з ріднею у По не вийде. Злодій на ім'я Кай захотів перемогти панду, щоб відняти у нього силу. Надійний спосіб протистояти негідникові – навчити неповоротких жителів села мистецтву кунг-фу.

Анімаційний фільм «Панда Кунг-Фу 3» – продовження історії про панду По. Фільм створено зусиллями фахівців з Китаю і США. Про появу третьої частини легендарної франшизи продюсер студії DreamWorks Animation оголосив ще за рік до випуску другої частини – в 2010 році. За словами творців, в мультфільмі буде багато гумору, і він буде більше схожий на першу частину, ніж на другу. У разі успіху третьої частини творці хочуть продовжити серію до 6 фільмів.

Рік: 2016. Країна: Китай, США. Мова дублювання: українська, російська (Ялта). Жанр: мультфільм, бойовик, комедія, пригоди, сімейний. В головних ролях: Джек Блек, Анджеліна Джолі, Дастін Хоффман, Джекі Чан, Сет Роген, Люсі Лью. Режисер: Алессандро Карлоні, Дженніфер Ю. Сценарій: Джонатан Айбел, Гленн Бергер. Прокат: із 28 січня 2016 по 02 березня 2016. Прем'єрний період орієнтовно до: 10 лютого 2016 р. Знижки у технології IMAX в будні та вихідні весь день з: 11 лютого 2016 р. Тривалість: 95 хв. Вікові обмеження: 0+.

Фільм можна переглянути у кінотеатрі «Планета кіно», що в King Cross Leopolis у смт. Сокільники на вул. Стрийській, 30.

Підготувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!